En İyi 12 Adsense Alternatifi

Adsense için defalarca başvuru yaptınız ancak bir türlü onay alamadınız mı? Siteniz Adsense Politikaları ile tamamen uyumlu ancak kabul edilmiyor musunuz? Adsense hesabınız mı kapatıldı?


Dürüst olmak gerekirse; Google Adsense'in gerçek bir alternatifi yok. Ancak bu; internette başka reklam yayıncıları olmadığı anlamına gelmiyor. "Hiç yoktan iyidir." yaklaşımı sizin için uygunsa; buyrun yazının devamına.
İçerik/kelime bazlı reklam verme mantığıyla hareket eden media.net, Adsense'in en iyi alternatiflerinden biri.  Bing ve Yahoo ortak işbirliğiyle geliştirilen MediaNet; minimum tutar 100$ olmak koşuluyla Paypal ve banka hesabına doğrudan ödeme yapıyor. Birçok reklam yayıncısının aksine MediaNet reklamlarının boyutları ve içerikleri değiştirilebiliyor, mobil ve tablet platformlarında görüntülenebiliyor. Tek sıkıntılı yanı; davet sistemiyle üye alımı yapması.

Adsense kadar iyi olmadıklarını ancak diğer tüm alternatifler arasında en iyisi olduklarını idda eden RevenueHits, gösterim oranına dayalı ödeme yapan bir reklam yayıncısı. Paypal ve Payooner için minimum ödeme tutarı 20$ olan RevenueHits; banka hesabına ise minimum 500$ ödeme yapıyor. Kullanıcılarına banner, slider, pop-up, buton gibi birçok reklam gösterim seçeneğini sunuyor.
Tıklama başına ücret ödeyen Bidvertiser'in çalışma mantığı Adsense'den biraz farklı. Adsense; kullanıcının arama geçmişine ve ilgi alanlarına göre reklam gösterirken Bidvertiser; teklif sistemi ile çalışıyor. Reklam teklifleri sunulurken, siteniz değeri oranında listeleniyor ve bu ölçütler doğrultusunda teklif sunuluyor. Bu yöntemi kullanarak gelir elde etmek biraz meşagatli olsa da minimum ödeme tutarının 10$ olması; hizmeti cazip kılıyor. Kelime bazlı, banner ve mobil reklam, slider gösterimlerine sahip Bidvertiser; ödeme yöntemi olarak Paypal ve Payza'yı kabul ediyor. Dilerseniz kişiselleştirilmiş toolbar tanıtımı yaparak da hizmetten gelir elde etmek mümkün.
Infolinks'in çalışma mantığı diğer reklam yayıncılarından biraz farklı. Link üzerinden reklam gösterimi sağlayan Infolinks bu sayede sitenizi reklamlarla doldurmuyor. Kelime bazlı ve pop-up reklam gösterim seçeneklerini içerisinde barındıran hizmet; Paypal, Wire, eCheck, WU için minimum 50$, banka hesabı için ise 100$ ödeme yapıyor.

İnternet aleminin en büyük alışveriş sitesi olan Amazon'un reklam servisi olan Amazon Native Ads;
İngilizce dilinde içerik üreten siteler için en iyi reklam yayıncılarından biri. Kullanıcılarına ürün tavsiyeli reklamlar, arama reklamları, kişiselleştirişmiş reklamlar gibi seçenekler sunan Amazon Native Ads; reklamların sitenizin hangi sayfasına yerleştirildiğini önemsemiyor. Ürün incelemesi yapanlar için biçilmiş kaftan olan bu hizmet ödemelerini 10 dolarlık hediye kartları ve 100 dolarlık çekler ile yapıyor.
Siteniz aylık minimum 50.000 görüntüleme almıyorsa, birçok farklı dilde reklam veren Adversal'dan gelir elde etmeniz biraz zor. Paypal, çek ve banka hesabına ödeme için minimum 20$ kazanmanız gerektiğini de belirtelim.
Viglink; sitenizde bulunan linkleri, reklam gösterimli linklere dönüştürüyor. Bir kullanıcı sitenizde bulunan reklam linkini kullanarak alışveriş yaparsa; yapılan her alışverişten komisyon kazanıyorsunuz. Örneğin; sitenizde Iphone incelemesi yaptınız. Viglink; verdiğiniz bağlantıya Iphone reklamı yerleştiriyor ve kullanıcı bu bağlantıyı kullanarak alışveriş yaparsa; komisyon alıyorsunuz.
Minimum ödeme tutarı bulunmuyor.
Propeller Ads; Birleşik Krallık merkezli, her 1000 gösterim başına ödeme yapan bir reklam yayıncısı. İngilizce içerikli bir siteye sahipseniz ve Amerika, Kanada, Birleşik Krallık gibi yerlerden bolca ziyaretçiniz var ise bu sistemi mutlaka kullanın. Video reklamlardan, mobil reklamlara kadar geniş bir reklam yelpazesi bulunan Propeller Ads; minimum ödeme tutarı olarak 50$ Paypal, 100$ Payoneer, 500$ banka hesabı tutarlarını uyguluyor.
Düşük trafikli siteler için biçilmiş kaftan olan Chitika; kullanıcılarına 3 çeşit reklam seçeneği sunuyor. Arama odaklı, yerel ve mobil olarak sınıflandırılan reklam tipleri tıklama başına ödeme yapılan bir sistemle çalışıyor. Tıklama ücretleri yüksek olmasa da onay almak gibi bir dert ile uğraşılmadığı için denenebilir bir hizmet. Minimum ödeme tutarları Paypal için 10$, çek yöntemiyle 50$.
Viglinks alternatifi olan Skimlinks'in minimum (PayPal) ödeme tutarı ise 10$.
1000 gösterim başına iyi ödeme yapan Adsterra'dan güzel kazanç sağlamak için sağlam trafik elde ediyor olmanız gerekiyor. Banner, slider, link, pop-up gibi reklam seçenekleri sunan Adsterra, Paypal, Bitcoin, Payoneer ve banka hesabına minimum 100$ koşuluyla ödeme yapıyor.


Başvuru yapmak için çok fazla içeriğe sahip olmanız koşulunu aramayan Qadabra'ya; sitenize koyacağınız reklamın 15 saniye gösterilmesinden sonra kabul ediliyorsunuz. Minimum ödeme tutarı Paypal için 1$, Payooner için 20$, banka hesabı için ise 500$.

Umarım bu içerik işinize yaramıştır. İçeriği faydalı bulduysanız lütfen paylaşmayı unutmayın. Aklınıza takılan herhangi bir konu var ise yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder